Company Information

Smit Lamnalco is the leading provider of safe and efficient towage and associated marine services to the oil and gas terminal industry. With more than 180 vessels and over 2,500 crews and staff worldwide, Smit Lamnalco is dedicated to providing marine support services tailored to the operational needs of global customers in local markets. Active in over 30 countries, Smit Lamnalco specializes in bringing international standards on safety, logistics, mooring and towage to onshore and offshore operations in challenging environments. Smit Lamnalco is headquartered in Rotterdam, the Netherlands. For more information, please visit our website www.smitlamnalco.com
 
Ons hoofdkantoor in Rotterdam heeft een vacature voor een:

Operations Support Administrator

Voor ons Afrika-team zijn we op zoek naar een enthousiaste administratief ingestelde collega. In deze rol voer je diverse administratieve taken uit om de operationele activiteiten van Smit Lamnalco in verschillende landen in de regio Afrika te ondersteunen. Je fungeert als aanspreekpunt voor collega’s die werkzaam zijn in de lokale organisaties, je ondersteunt hen bij de aankoop en levering van goederen en diensten en het administratief verwerken hiervan. De contacten met de diverse locaties vinden voornamelijk plaats in de Engelse taal. Je directe collega’s op ons kantoor in Rotterdam spreken wel Nederlands. In deze rol rapporteer je aan de Marine Manager.

Job Description

 • Het voorbereiden van Purchase Orders voor verschillende contractlocaties in het ERP-systeem (AX Dynamics).
 • Het verwerken van goedgekeurde Purchase Orders in het ERP-systeem.
 • Het verzenden van goedgekeurde Purchase Orders naar leveranciers.
 • Follow-up geven aan leveranciers over leveringen.
 • Ondersteuning aan de regio bij alle vragen met betrekking tot facturen en controleren van het verloop van de goedkeuringsstroom van de facturen van leveranciers in het ERP-systeem
 • Monitoren van tijdige betaling aan leveranciers.
 • Het geven van tijdige en accurate informatie aan Superintendents en / of Contract Managers met betrekking tot de orderstatus van de gevraagde leveringen.
 • Het op een juiste manier invoeren van nieuwe leveranciers (vendors) in ons ERP-systeem, tevens het onderhouden van een (up-to-date) leverancierslijst in samenwerking met de Finance en Inkoop afdeling.
 • Het opstarten van operationele / technische / mobilisatieprojecten en contracten in het ERP-systeem.
 • De voorbereiding en opvolging van de facturatie naar onze klanten, het verzamelen van gegevens om tijdig een maandelijks rapportage samen te kunnen stellen.
 • Algemene administratieve taken.

Job Requirements

 • Een MBO studie in bedrijfskunde / financiën / boekhouding of logistiek afgerond.
 • Goed ontwikkelde computervaardigheden (ERP-systeem (AX is een pré), MS Office).
 • 2 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Een scherp oog voor administratieve details.
 • Goed ontwikkelde schriftelijke en mondelinge beheersing van het Engels en bij voorkeur Frans.

Employment conditions

Smit Lamnalco biedt een uitgebreid Compensation & Benefit-pakket. Het is tevens een geweldige kans voor een enthousiaste professional om te werken in zeer internationale omgeving en een centrale rol te spelen binnen de organisatie met doorgroeimogelijkheden.

Je bent woonachtig in Nederland of in het bezit van een werk- / verblijfsvergunning.
 

Contact info

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Etienne van Noordenne (Regional HR Manager - e-mail: evannoordenne@smitlamnalco.com).
Solliciteren kan via onze website ter attentie van Etienne van Noordenne, Regional HR Manager.

Let op: alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.

Door op deze functie te solliciteren, stemt u in met het verzamelen, gebruiken en bekendmaken van uw persoonlijke gegevens aan Smit Lamnalco en alle relevante derde partijen met het doel uw sollicitatie voor deze functie te verwerken. U begrijpt en erkent dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacy beleid (zie onze website).
 

Apply